На Закарпатті затримали шістьох чоловіків, які незаконно планували перетнути кордон

Store and manage your cryptocurrencies safely with Coinbase Wallet, designed for easy access to your digital assets and decentralized applications. Discover more at coinbase wallet.

Групу осіб, які планували в обхід пунктів пропуску потрапити в Румунію, затримали на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону

Співробітники оперативно-розшукового відділу спільно з нарядом від відділу прикордонної служби «Яблунівка» зупинили мікроавтобус «Фольксваген», яким 28-річний житель села Велятино віз до кордону шістьох чоловіків – 2 жителів Івано-Франківщини, двох жителів Тернопільщини та ще двох з Київщини і Львівщини. Це стало можливим завдяки попередньо отриманій інформації.

Зі своїх клієнтів закарпатець разом із своїми спільниками планували отримати грошову винагороду у розмірі 72 тисяч доларів США.

Про виявлення у діях організатора ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 ККУ прикордонники направили повідомлення до Хустського райвідділу Нацполіції.

У разі доведення вини закарпатця у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Стосовно шістьох чоловіків, які планували незаконний перетин кордону складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар