Нова лінійка телевізорів KIVI Smart TV: чому краще купляти у 2024 році?

На сьогоднішній день на ринку доступні різноманітні сучасні телевізори з різними технологіями. Деякі з них оснащені штучним інтелектом для автоматичного оптимізування зображення та звуку. Сьогодні сучасні телевізори дозволяють користувачам дивитися не лише звичайне кабельне телебачення, а й насолоджуватися фільмами через Інтернет, грати ігри та багато інших корисних функцій, які колись були доступними лише на комп’ютерах

Ви можете вибирати серед багатьох високоякісних телевізорів з різними характеристиками та функціями. Перш ніж обирати, варто врахувати такі критерії, як розмір екрану, роздільна здатність, тип панелі, наявність підтримки HDR, частота оновлення зображення, а також власні переваги та бюджет.

Вибір Smart TV багатий та різноманітний, серед них особливою популярністю користується техніка від бренду KIVI https://comfy.ua/televizor-kivi-43u750nb.html

Що представлено у новій лінійці Smart TV KIVI:

  1. Новий дизайн. Безрамковий екран, тепер ширина кожної рамки лише 2,6 мм. Мінімалістичний дизайн та міцність в одному, що гармонійно вписується у будь-який інтер'єр.
  2. Нове чітке зображення. Для оптимізації зображення застосували сучасні технології%: від тепер зображення виглядає ще більш природно з максимальною деталізацією завдяки вбудованій технології HDR, а функція Max Vivid підсилює яскравість. Технологія Ultra Clear опрацьовує кожен фрагмент кадру, щоб підвищити різкість та контрастність об'єктів. Завдяки технології Super Contrast Control тепер ще краще помічати всі деталі на екрані, навіть якщо вони розташовані на темних ділянках. Плавне відтворення динамічних сцен навіть при низькій частоті кадрів вхідного контенту. Технологія MEMC компенсує розриви, створюючи додаткові кадри, усуваючи уривчастість і неточність зображення.
  3. Потужний процесор. Лінійка KIVI smart TV 2023 оснащена новітніми потужними процесорами, які роблять взаємодію з телевізором плавною та швидкою. Платформа здатна обробляти безліч функцій і великі обсяги інформації, зберігаючи продуктивність на кожному етапі. Крім того, нове графічне ядро GPU забезпечує сумісність платформи з усіма технологіями.
  4. Звук. Телевізори KIVI оснащені динаміками, які відкалібровано для найкращого звучання на рівні звуку Sound by JVC.

Оновлення контенту

Пориньте у світ розваг з Kivi Media 2.0. Ще більший доступ до нових додатків: ігри, телевізійні канали та тренування зі світовим чемпіоном. Цей дивовижний пристрій відкриває світ розваг і знань, роблячи телебачення більш інтерактивним і захоплюючим.

Тепер стало ще більше можливостей для геймерів. 60 хвилин безкоштовної гри доступні кожному користувачу. Також від AirConsole передбачено унікальні ігри для двох. Тепер ви зможете грати разом із друзями та родиною лише завдяки смартфону.

Телевізори KIVI 43U750NB — це не просто перегляд телеканалів, це новий світ для ваших розваг.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар