Терміново приберіть: п’ять місць в оселі, де не можна ставити мікрохвильову піч

Якщо ви хочете, щоб мікрохвильова піч прослужила не один рік і була максимально безпечною для вас, варто подумати, де саме її краще всього поставити

Біля вікна

В кожну мікрохвильовку виробники вставляють спеціальну сіточку для провітрювання, а через неї всередину може потрапляти бруд і пил. З вулиці через прочинене вікно потрапляє багато сміття, яке швидше заб'є сіточку і призведе до швидкого ламання техніки чи навіть короткого замикання.

Біля стіни

Передусім, якщо ви поставите мікрохвильовку дуже близько від стіни, то це буде заважати їй якісно провітрюватися і охолоджуватися.  Якщо у вас немає іншого місця, щоб поставити пристрій, пам'ятайте, що для достатньої циркуляції повітря відстань між технікою і стіною повинна бути не менше 7-8 см з усіх боків.

На холодильнику

Спочатку ви можете навіть і не помітити, що через потік гарячого повітря дверцята або стінки холодильника почали злегка деформовуватися, а якщо не зробити жодних дій, то зрештою ситуація тільки погіршиться. Внутрішні компоненти холодильника можуть пошкодитися, що призведе до ламання.

Поруч з посудомийною машиною чи раковиною

Розташування будь-якого електроприлада поруч з джерелом води — це повне нехтування правилами безпеки. Це може призвести до короткого замикання і пожежі. Також через воду і високу вологість електричні компоненти мікрохвильової печі будуть швидше зношуватися і можуть зіпсуватися.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар