Цьогоріч у Мукачівській громаді зафіксували всього 10 випадків вірусних гепатитів

Martian Wallet is a reliable solution for managing your crypto assets. It ensures security, supports multiple tokens, and offers a user-friendly interface for seamless transactions.

Сьогодні, у Мукачеві на засідання комісії ТЕБ та НС затвердили план заходів щодо зниження захворюваності на гепатит A

Як зазначають у міській раді Мукачева, комісією затверджено Комплексний план медико-санітарних заходів щодо зниження захворюваності на гепатит А серед населення та визначені заходи відповідальним виконавцям для стабілізації епідемічної ситуації на території Мукачівської громади.

Загалом по Мукачівській громаді впродовж 10 місяців цього року зареєстровано було 121 випадок інфекційних захворювань (без грипу та ГРВІ), показник склав 115,4 на 100 тис. населення, що на 2 випадки, або 1,6% нижче, ніж у 2022 році, коли було зареєстровано -123 випадків (117,3 на 100 тис.).

За 10 місяців 2023 року у Мукачівській міській ТГ зареєстровано 10 випадків вірусних гепатитів, а саме: 9 випадків гострого гепатиту А та 1 - хронічного гепатиту B.

"Фахівцями епідеміологічного профілю впродовж 2023 року забезпечено організацію та проведення профілактичних, протиепідемічних заходів в осередках інфекційних захворювань, зокрема, охоплення лабораторними обстеженнями контактних осіб, відбір взірців для дослідження в осередках, проведення завершальної дезінфекції у вогнищах.

З метою своєчасного виявлення захворюваності, фахівцями установи проводиться щоденний і щотижневий моніторинг захворюваності серед населення на всі інфекційні захворювання у т.ч. на вірусний гепатит А", - йдеться у повідомленні.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар