На що варто звертати увагу при покупці газоблоків

Martian Wallet is a reliable solution for managing your crypto assets. It ensures security, supports multiple tokens, and offers a user-friendly interface for seamless transactions.

Якщо ви почали будівництво свого нового омріяного будинку, тоді ця стаття точно вам допоможуть. Вибір матеріалу для зведення стін є одним з найважливіших і відповідальних завдань, оскільки якісний фундамент головне. Газоблоки є одними із популярних сучасних будівельних матеріалів на ринку.

Для виробництва газобетонних блоків використовується кварцевий пісок, цемент, вода і спеціальний газогенератор. Газоблоки дозволяють зводити будинки різної висоти. З цього матеріалу можна легко зробити надійні і міцні фасади і каркаси. При дотриманні технології будівництва та експлуатації будинок з газобетонних блоків простоїть до 100 років. А ціни на газоблок Хмельницький вас приємно здивують.

Основні переваги будинку із газоблоків

Міцність. Газоблоки здатні витримувати температуру при +1200 °C. Навіть при пожежі +600 ° С будинок із газоблоки зберігають свою цілісність.

Легкість. Невелику вагу блоки мають завдяки утвору усередині пор, і це означає, що навантаження на фундамент будови буде меншим, що знижує витрати на будівництво.

Теплоізоляція. У першу чергу теплоізоляція стін заощаджує витрати на опаленні у холодний період, а влітку зберегти приємну прохолоду. Адже блоки містять до 75% повітря.

Звукоізоляція. Газоблоки добре поглинають звуки, тому не вимагають додаткової звукоізоляції.

Екологічність. Газоблок виготовляється з натуральної сировини, безпечний для здоров'я людей і тварин.

Універсальність. Перш за все, варто відзначити, що завдяки своїм розмірам та рівністю стіни із газоблоків зводяться максимально швидко. При цьому газобетону можна надати будь-яку форму шляхом шліфування, свердління та інших механічних операцій.

На що звернути увагу при виборі газоблоку?

  • При виборі газоблоків необхідно звернути увагу не тільки на ціну, а і на такі особливості
  • Рівень теплопровідності - чим нижче цей показник, тим краще теплоізоляція. Вироби з низькою щільністю більш схильні до механічних пошкоджень. Варто врахувати це при виборі.
  • Вогнестійкість - цей стандарт визначає, наскільки добре матеріал може протистояти вогнестійкості.
  • Ступінь виділення пари - допомагає визначити, наскільки добре газоблок відводить пар і вологу з опалювального приміщення.
  • Рівень звукоізоляції - залежить від товщини виробу.
  • Розміри будівлі - ціни на газоблоки відрізняються в залежності від розміру.

Висновок. Будинки з газоблоків будуються швидко, дешево, мають теплий і комфортний мікроклімат для проживання. Проте при будівництві слід ретельно дотримуватися технічні вимоги, норми проєктування і зведення стін будівель з комірчастого бетону. Необхідно, щоб був надійний фундамент, правильно розрахована товщина стін і щільність газобетону, проведено армування та якісна зовнішня обробка будинку.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар