В Івановецькій тергромаді активно розвивають творчі здібності молоді

Martian Wallet is a reliable solution for managing your crypto assets. It ensures security, supports multiple tokens, and offers a user-friendly interface for seamless transactions.

Для активного дозвілля дітей в Івановецькій ОТГ функціонують різні гуртки – творчі, спортивні, вокально-хореографічні та інші. Вихованці громади відвідують їх на безоплатній основі. Це – цікаво та пізнавально, адже вони є унікальною можливістю реалізації ініціативи сучасної молоді.

В клубі с. Клячаново, яким керує Оксана Русин, спектр діяльності досить широкий. Відвідують гуртки діти різних вікових категорій з майже всіх сіл Івановецької громади. Окрім занять, проводяться майстер-класи всіляких спрямувань. Сьогодні гуртківці малювали на осінню тематику. Для дітей – це неабияке задоволення від самої атмосфери та процесу, а також можливість створити виняткову картину своїми руками. Кожен вкладає в свій малюнок частинку душі.

Пройняті різнобарвним настроєм, вихованці вчилися поєднувати кольори та їх відтінки. Керівник гуртка давала поради та допомагала вдосконалити роботу. Звичайно, не всі стануть художниками,  але такі майстер-класи будуть для когось поштовхом у майбутнє...

Автор: Ніколетта Шишкіна

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар