Закарпатка із с. Поляна народила трьох дівчаток

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Народження дитини – це завжди щастя і велика радість. А трійня – потрійне щастя, хоча виростити, поставити на ноги одночасно трьох діток дуже нелегко.

Естер, Вірсавія, Суламіта – так родина Поп із села Поляна вирішила назвати своїх дівчаток. Біблійні імена вибрали невипадково, кажуть, що вірять у їхній глибокий зміст. До речі, вдома трьох сестричок чекають старші сестра і брат.

Дівчатка з’явилися на світ в Ужгородському міському пологовому будинку і завдяки фаховому нагляду за мамою в останні місяці вагітності та професійним подальшим діям наших лікарів почуваються добре. Мама Ярина – також.

Напередодні привітав батьків із поповненням у сімʼї. Бажаю малюкам щасливого майбутнього, родині – радості, здоровʼя та благополуччя. Нехай діти зростають у любові, злагоді й добробуті, стануть хорошими людьми та достойними українцями.

Дякую керівництву і всьому персоналу міського пологового будинку за високий професіоналізм, сумлінну роботу та чуйне ставлення до пацієнток.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар