Сирники від Клопотенка: які секрети має відомий кухар?

Martian Wallet is a reliable solution for managing your crypto assets. It ensures security, supports multiple tokens, and offers a user-friendly interface for seamless transactions.

Сирники є однією із найпопулярніших страв в Україні. Дуже прості в приготуванні та неймовірно смачні.

Сьогодні ми подамо рецепт, як їх готує шеф-кухар Євген Клопотенко. Для початку розповімо пораду, яка допоможе у приготуванні. Так от, відомий кулінар радить обирати жирний кисломолочний сир. Важливо, щоб він не мав у собі багато рідини, але якщо вже такий придбали, то просто відкиньте на друшляк і зайва волога витече.

Аби сирники гарно формувалися і були ніжними, варто гарно розім’яти сир. Використайте для цього виделку.

Рецепт сирників передбачає такі інгредієнти:

  • 400 грамів кисломолочного сиру,
  • 1 яйце,
  • 3 столові ложки борошна (і ще трохи для панірування),
  • цукор — 3 столові ложки,
  • трішки соняшникової олії для смаження,
  • 10 грамів ванільного цукру
  • дрібка солі.

Сирники — рецепт Євгена Клопотенко

  1. Змішайте у мисці сир, яйце, цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Все це дуже реально потрібно вимішати виделкою.
  2. Далі всипте борошно і вже ложкою розмішайте. Повинно вийти еластичне тісто.
  3. Сформуйте сирники округлої форми товщиною близько 2 сантиметрів, обваляйте їх у борошні.
  4. Поставте смажитись до золотистої скоринки з обох боків (приблизний час 2 хвилини з кожного боку, але все залежить від товщини сирників, які ви зробите).
  5. Обсмажені сирники викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.
  6. Подавайте теплими.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар