Генеральські відзнаки: юні волонтери Закарпаття отримали нагороди від Залужного

28 липня, в День Української Державності, начальник Ужгородського РТЦК та СП полковник Ігор Тищук за дорученням головнокомандувача Збройних Сил України нагородив юних волонтерів грамотами за підписом генерала Валерія Залужного

Юлія Сіданич, Іван Мішко, Юлія Король, Назарій Соханич, Арсеній Соханич, Руслан Балог, Каріна Корнута – це лише невеличка частина українських дітей, які незважаючи на вік не стоять осторонь від боротьби за українську державність і роблять все, що можуть для підтримки тих, хто зараз цю Державність відстоює в боях. А можуть вони зовсім не мало!
Так, 9-річний Назарій Соханич розказав, що завдяки продажам власноруч зроблених сувенірів та прикрас разом з друзями вже зібрали понад 60 тисяч гривень для підтримки ЗСУ. 15-річна Каріна Корнута, яка волонтерить змалечку – розпочала цей шлях ще в 4 роки, говорить: «Хто, як не волонтери, можуть допомогти ЗСУ?! Це як ланцюжок – ми допомагаємо Збройним Силам, а вони – захищають нас. І я, мешкаючи на Закарпатті, завдяки воїнам можу жити і розвиватися».
Полковник Ігор Тищук, спілкуючись з юними волонтерами, подякував їм від всіх військових за підтримку і наголосив як важливі на перший погляд начебто невеликі знаки уваги від дітей, як вони піднімають бойовий дух воїнів і підтримують їхні сили.
Присутній на урочистостях міський голова Богдан Андріїв в свою чергу висловив слова подяки і вручив волонтерам цінні подарунки.

«Саме завдяки вам у нашої Держави є майбутнє. Впевнений, що ви виростете і завжди будете пам’ятати, якою ціною дається нам наша свобода. І прикладете максимум зусиль, щоб наша Держава була вільною, квітучою і самодостатньою», – сказав наостанок полковник Ігор Тищук.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар