Хореограф-інженер для воїнів: ужгородець Ігор Коропчак виготовляє унікальні речі на передову (ФОТО)

Ігор Коропчак — професійний хореограф і фотограф. Свого часу викладав бальні танці в ужгородській школі №9. Паралельно, отримавши інженерну освіту, займався виробами конструкцій з металу.

З початком війни Ігор замислився над тим, як своїм умінням допомогти фронту, допомогти у порятунку життів військових та цивільних, наближаючи перемогу України. Так у інженера з другою хореографічною освітою з’явилася ідея виготовляти «кішки» для розмінування. Крім того, Ігор призвичаївся до виготовлення турелей, триніг та інших кріплень до різного роду кулеметів.За словами Ігора це – дуже кропітка, а головне – відповідальна робота.

  “Важливо, щоб виріб не підвів наших воїнів. Адже в умовах бойових дій мобільність кулеметника може врятувати життя не одному військовому. Тому перед застосуванням, мої вироби проходять випробування в умовах, наближегих до бойових. Досі ніхто із військових, які отримали мої установки, не нарікав. Були певні корективи, які ми згодом враховували у роботі. Проте, вироби зараз працюють – по у різних частинах фронту”, – розповідає майстер.

Ігор Коропчак каже, що радий бути корисним державі у непрості часи, однак, часом просто не вистачає коштів навіть на закупівлю матеріалів для цих виробів. Тому працюж завдяки ентузіазму і підтримці меценатів та небайдужих українців.

Остання робота майстра - броня на позашляховику з прилаштованим кулеметом...

Всі, хто бажає ознайомитися детально з виробами Ігора Коропчака або вважає за потрібне підтримати ініціативу ужгородця, можуть контактувати з ним безпосередньо на його сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/igor.laspi.

Повідомляє https://uzhgorod.net.ua/news/176979

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар