Netflix вперше знімає фільм в Україні: про що він

Стрімінговий сервіс Netflix уперше знімає фільм власного виробництва в Україні. Про це у своєму фейсбуці повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

"Левова частина зйомок відбудеться у Києві. Також зніматимуть у Парижі. За сюжетом події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів - Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов", - розповів Ткаченко.

За його словами, стрічка називатиметься "The Last Mercenary" ("Останній найманець") - зйомки вже розпочалися і триватимуть, як очікується, до осені.

Про що кіно

"Останній найманець" - це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні. Його режисером виступить Девід Шарон.

Як пише The Hollywood Reporter, Жан-Клод Ван Дам зіграє "загадкового ексагента спецслужб", сина якого безпідставно звинувачують у незаконному обігу зброї та наркотиків.

"Я хочу повернути велику традицію екшн-фільмів 1980-1990-х років - цих культових стрічок, які всі ми так любимо, де герої були незвичайними, трюки вражаючими та правдивішими за саме життя", - розповідає режисер фільму.

Олександр Ткаченко, коментуючи зйомки стрічки в Україні, висловив сподівання, що вона стане першим іноземним проєктом, який отримає рібейти - тобто відшкодування державою 25% витрат на зйомки фільмів на території України.

Закон, який передбачає такі відшкодування, Верховна Рада ухвалила у вересні минулого року.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар