Двох Героїв втратило Закарпаття на війні

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Двоє закарпатців загинули мужньо захищаючи Україну

Під час контрнаступу загинув закарпатець Болехан Віктор.

Це вже четверта офіційно визнана втрата в нашій громаді на цій безжалісній війні, серед тих героїв які захищають нашу державу, - повідомляє голова Міжгірської ТГ.

Наш земляк був командиром мотопіхотного відділення 128-ї гірсько-штурмової Закарпатської бригади і загинув під час визволення населеного пункту Хрещенівка Херсонської області!

Воїн боронив Україну з перших днів війни. В нашого земляка , вдома залишились батько і мама , дружина , два сини та рідна сестричка які чекали Віктора і вірили , що він повернеться до всіх найрідніших живим , але ,нажаль ,ця страшна війна забирає найкращих синів України.

Відважний захисник служив вірою і правдою за Україну, за її незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

"Виконуючи обов’язок військової служби, пішов у вічність наш земляк, житель селища Вишкова, 45-річний головний сержант 128 бригади –
Фанта Василь Васильович", - йдеться у повідомленні Вишківської селищної ради.

Зазначається, що у громаді оголошено дні жалоби.

Редакція висловлює щирі співчуття сім‘ям, близьким та друзям Героїв!

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар